درمان ترک های پوستی با لیزر + مزایا

درمان ترک های پوستی با لیزر + مزایا

آنچه در این مقاله میخوانید

خبر خوب اینکه درمان ترک های پوستی با لیزر امکان‌پذیر است و می‌توان با جلسات منظم لیزردرمانی، پوستی بدون ترک داشته باشید. ترک‌های پوستی به دلیل کشش پوست و افزایش هورمون کورتیزون پدید می‌آیند. کورتیزون یکی از هورمون‌های طبیعی بدن است؛ ولی ترشح بیش از اندازه آن می‌تواند موجب ازبین‌رفتن خاصیت کشسانی پوست شود.

تاثیر لیزر بر ترک های پوستی یکی از روش‌های نوین و مطمئنی است که موجب کاهش و حتی حذف این ترک‌ها شود. برای این کار درمان‌های لیزری مختلفی وجود دارد که رفع ترک های پوستی با لیزر فرکشنال یکی از بهترین روش‌ها است. گروه مهندسی پزشکی آفرودیت لیزر در این مقاله به موضوع درمان ترک های پوستی با لیزر می‌پردازد.

ترک های پوستی

ترک های پوستی

یکی از مشکلات رایج پوستی که بعد از افزایش یا کاهش ناگهانی وزن و یا بارداری رخ می‌دهد ایجاد ترک‌های پوستی است. این ترک‌ها خطوط کم‌رنگی روی پوست هستند که می‌توانند ظاهری ناخوشایند برای افراد پدید آورند. خوشبختانه با پیشرفت تکنولوژی درمان ترک های پوستی با لیزر امکان‌پذیر است و به میزان زیادی می‌توان به این درمان امیدوار بود.

علاوه بر ترشح بیش از اندازه هورمون کورتیزون که موجب ازبین‌رفتن خاصیت کشسانی پوست می‌شود عواملی دیگری نیز در بروز تر‌ک‌های پوستی دخیل هستند که عبارت‌اند از:

  • اگزما
  • بارداری
  • دیابت نوروپاتی
  • بیماری پسوریازیس
  • کورتیکواستروئیدها
  • تغییرات هورمونی
  • تغییرات ناگهانی وزن

ترک‌های پوستی معمولاً قرمز یا قرمز مایل به سفید هستند و می‌تواند در هر نقطه از بدن ایجاد شوند؛ ولی غالباً این ترک‌ها در قسمت‌هایی که زیر پوست ذخیره چربی بیشتری دارد و ضخیم‌تر است، ایجاد می‌شوند. نتایج نشان داده است که تاثیر لیزر بر ترک های پوستی کاملاً مثبت بوده و می‌توان با این روش آن‌ها را از بین برد.

البته باید توجه داشت که برای درمان ترک های پوستی با لیزر بهتر است در مراحل اولیه که این ترک‌ها قرمزرنگ هستند برای آن‌ها اقدام کرد. به این دلیل که در این مرحله اثربخشی لیزر بهتر خود را نشان می‌دهد.

لیزر درمانی و نقش آن در زیبایی

با پیشرفت تکنولوژی در عرصه‌های مختلف و به‌ویژه حوزه پزشکی و زیبایی، دستگاه‌های مختلفی در این زمینه وارد بازار شده‌اند. انواع مختلف دستگاه‌های لیزر مانند لیزر الکساندرایت، دستگاه لیزر کیوسوئیچ ورتیکال پیکوثانیه، لیزر الکس دایود رافائل و بسیاری دیگر از دستگاه‌های لیزر که هرکدام برای اهداف زیبایی خاصی به‌کار می‌روند.

برخی از این دستگاه‌ها برای جوانسازی، برخی دیگر برای ازبین‌بردن موهای زائد و… هستند. در همین راستا درمان ترک های پوستی با لیزر نیز یکی از هدایای تکنولوژی برای زیبایی پوست است. این ترک‌ها که در اثر عوامل مختلفی پدید می‌آیند، می‌توانند از نظر زیبایی اثرات بدی بر ذهن افراد بگذارند. به همین دلیل دستگاه‌های مختلفی برای این منظور ساخته شده است که دراین‌بین رفع ترک پوستی با لیزر فرکشنال نتایج خوبی از خود نشان داده است.

تاثیر لیزر بر ترک های پوستی؛ انواع درمان ترک های پوستی با لیزر

تاثیر لیزر بر ترک های پوستی؛ انواع درمان ترک های پوستی با لیزر

درمان ترک های پوستی با لیزر روشی مؤثر برای کاهش یا در برخی موارد حتی حذف این ترک‌های ناخوشایند است. برای این کار دستگاه‌های مختلفی وجود دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

1. درمان ترک های پوستی با لیزر؛ لیزر مادون قرمز

با استفاده از دستگاه لیزر مادون‌قرمز امواج فرابنفش و فرا قرمز موجب تحریک کلاژن‌سازی در پوست می‌شوند. درنتیجه تولید کلاژن بافت‌های پوستی ترمیم می‌شوند. استفاده از این نوع لیزر برای ترک‌های پوستی ریز و کوچک بسیار مؤثر است و موجب کاهش قابل‌توجه این ترک‌ها می‌شود.

2. دستگاه لیزر الکساندرایت

یکی دیگر از درمان‌های پیشنهادی برای درمان ترک‌ های پوستی با لیزر استفاده از لیزر الکساندرایت است. این دستگاه لیزر برای کاهش ترک های پوستی ناشی از پیگمانتاسیون بسیار مفید است. برخی از انواع دستگاه لیزر الکساندرایت با استفاده از امواج نوری دارای طول‌موج بالا، پیگمنت‌های تیره پوست را از بین می‌برد.

3. لیزر CO2 فرکشنال

روش دیگر برای درمان ترک های پوستی با لیزر استفاده از دستگاه CO2 است. این دستگاه لیزر با کمک امواج نوری، لایه‌های بیرونی پوست را تبخیر کرده و کلاژن‌سازی را در بافت‌های عمیق پوست تحریک می‌کند. رفع ترک پوستی با لیزر فرکشنال روشی بسیار مؤثر و دارای قابلیت نفوذ بالا در پوست است که برای درمان ترک‌های وسیع و عمیق پوست بسیار کارآمد است. برخی از مهم‌ترین ویژگی‌ها و کاربردهای لیزر فرکشنال CO2 و تاثیر این نوع لیزر بر ترک های پوستی عبارت‌اند از:

  • لیزر فرکشنال پوست را لیفت کرده و صاف‌تر می‌کند.
  • برای درمان ترک‌های سطحی و عمقی پوست می‌توان این لیزر را به‌کار برد.
  • علاوه بر درمان ترک های پوستی با لیزر فرکشنال، می‌توان از آن برای اصلاح عیوب خط لب، پوست پلک بالا و پایین چشم و آکنه هم استفاده کرد.

کربوکسی تراپی و درمان با میکرودم ابریژن از دیگر روش‌های پیشنهادی برای رفع ترک‌های پوستی هستند.

مکانیسم اثر دستگاه لیزر فرکشنال در رفع ترک های پوستی

درمان ترک های پوستی با لیزر فرکشنال روشی ثابت‌شده و مؤثر است و در مقایسه با دستگاه‌های تاثیر لیزر بر ترک های پوستی بسیار کارآمد است. اشعه‌های دستگاه لیزر فرکشنال با شعاع‌های کوچک در حد میکرون پوست محل درمان را مورد هدف قرار می‌دهند. این اشعه‌ها بدون آسیب‌زدن به لایه سطحی پوست روی لایه درم تأثیر می‌گذارند.

جهت آگاهی باید گفت که لایه اصلی ترک‌های پوستی در لایه میانی هستند که به‌خوبی مورد هدف اشعه‌های دستگاه فرکشنال قرار می‌گیرند. با هدف قرارگرفتن این لایه کلاژن‌سازی تحریک شده و بافت پوست به‌مرور ترمیم می‌یابد. تعداد جلسات لازم برای اینکه تاثیر لیزر بر ترک های پوستی آشکار شود به میزان ترک‌ها، عمق آن‌ها و پوست فرد بستگی دارد. به همین دلیل نمی‌توان برای تمام افراد یک دوره درمانی ثابت تجویز کرد.

مزایای درمان ترک های پوستی با لیزر

مزایای درمان ترک های پوستی با لیزر

یکی از خدمات تکنولوژی در حوزه دستگاه‌های زیبایی، درمان ترک های پوستی با لیزر است. لیزردرمانی روشی مؤثر است که یک راهکار بسیار مؤثر و پرطرف‌دار محسوب می‌شود. مهم‌ترین مزایای تاثیر لیزر بر ترک های پوستی عبارت‌اند از:

1. افزایش تولید کلاژن

اشعه‌های دستگاه لیزر به‌ویژه دستگاه لیزر فرکشنال در لایه درم پوست نفوذ کرده و کلاژن‌سازی را تحریک می‌کنند. این کار موجب افزایش خاصیت ارتجاعی و همچنین بهبود بافت و ساختار پوست می‌شود. در نتیجه ظاهر ناخوشایند ترک‌های پوستی کاهش‌یافته و بافت پوست به سمت جوانسازی پیش می‌رود.

2. از بین رفتن لایه های مرده پوست

از دیگر مزایای درمان ترک های پوستی با لیزر ازبین‌رفتن لایه‌های مرده پوست است که تأثیر زیادی در بازسازی بافت پوست دارد. دستگاه لیزر با تصویربرداری دقیق از ترک‌های پوستی مستقیماً روی این ترک‌ها عمل کرده و لایه‌های مرده پوست را تخلیه می‌کند. درنتیجه بافت پوست صاف شده و حالتی سفت و یکنواخت پیدا می‌کند.

3. درمان ترک های پوستی با لیزر؛ قابلیت تطابق با انواع رنگ ها

ترک‌های پوستی در رنگ‌های قرمز، بنفش و قرمز مایل به سفید وجود دارند. رفع ترک پوستی با لیزر فرکشنال روشی کارآمد است که قابلیت انطباق با رنگ‌های مختلف را دارد. از طریق تنظیمات مناسب دستگاه می‌توان اشعه لیزر را دقیقاً روی ترک‌های پوستی متمرکز کرد و آن‌ها را بهبود بخشید. با این کار ساختار و بافت پوست بهبودیافته و جوان‌تر می‌شود.

مراقبت های قبل از لیزر فرکشنال

برای درمان ترک های پوستی با لیزر فرکشنال، یک هفته قبل از انجام لیزر، روزانه آب فراوان بنوشید. نوشیدن آب موجب هیدراته شدن پوست می‌شود. همچنین یک‌ماه قبل از انجام لیزر از برنزه کردن پوست و همچنین لایه‌برداری خودداری کنید. از مصرف داروهای رقیق‌کننده خون و مکمل‌های خوراکی که موجب کاهش غلظت خون می‌شوند، همچنین مصرف الکل و دخانیات خودداری کنید. با رعایت این نکات تاثیر لیزر بر ترک های پوستی بیشتر می‌شود.

مراقبت های بعد از لیزر فرکشنال

مراقبت های بعد از لیزر فرکشنال

بعد از جلسات درمان ترک های پوستی با لیزر، احتمال التهاب و قرمزی پوست وجود دارد. برای کاهش این التهاب می‌توانید از کمپرس سرد استفاده کنید. این قرمزی و التهاب موقت است و بسته به نوع پوست بعد از چند ساعت یا چند روز از بین می‌رود. همچنین بعد از جلسات درمانی رفع ترک پوستی با لیزر فرکشنال تا دو هفته حرکات ورزشی سنگین انجام ندهید.

از قرارگیری در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کرده و در صورت لزوم حتماً از کرم‌های ضدآفتاب مناسب استفاده کنید. در پایان نیز باید گفت که از دست‌کاری محل درمان خودداری کرده و در صورت نیاز پزشک کرم‌های ترمیم‌کننده تجویز خواهد کرد که طبق دستور آن‌ها را استفاده کنید.

جمع‌بندی

ترک‌های پوستی یکی از انواع مشکلات پوستی هستند که در اثر عواملی همچون افزایش یا کاهش ناگهانی وزن، بارداری، اگزما و… پدید می‌آیند. با پیشرفت تکنولوژی درمان ترک های پوستی با لیزر امکان‌پذیر بوده و روشی مؤثر برای زیبایی پوست است. رفع ترک پوستی با لیزر فرکشنال یکی از روش‌های کارآمد برای درمان است که توانسته عملکرد خوبی از خود نشان دهد. با رعایت نکات مهم قبل و بعد از جلسات درمانی می‌توانید تاثیر لیزر بر ترک های پوستی را مشاهده کرده و پوستی جوان و صاف داشته باشید.

گروه مهندسی پزشکی آفرودیت لیزر متشکل از گروهی از متخصصان مهندسی پزشکی است که بهترین دستگاه‌های لیزر برای اهداف زیبایی و جوانسازی را وارد کرده و با قیمتی مناسب به فروش می‌رساند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بهترین دستگاه‌های لیزر جوانسازی به صفحه لیفت و جوانسازی مراجعه کنید.

اشتراک گذاری
مقالات مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *