هایفوتراپی؛ درمان افتادگی پوست با هایفوتراپی

درمان افتادگی پوست با هایفوتراپی

آنچه در این مقاله میخوانید

یکی از بهترین روش‌های جوان‌سازی پوست که در صدر لیست متخصصان و ارائه‌دهندگان خدمات زیبایی پوست قرار گرفته هایفوتراپی است. هایفوتراپی راهکاری مناسب برای افرادی است که به زیبایی پوست خود اهمیت می‌دهند. این روش درمانی، یک روش درمانی جدید است که به‌صورت غیرتهاجمی و بدون عوارض موجب لیفت صورت خواهد شد. در این روش برای تحریک کلاژن‌سازی از انرژی فراصوت استفاده می‌شود که در نهایت موجب سفت‌شدن پوست می‌شود.

محققان با انجام آزمایش‌های بالینی گوناگون تأیید کرده‌اند که امروزه هایفوتراپی برای اصلاح چین‌وچروک‌ها و لیفت صورت روشی کاملاً مؤثر و بی‌خطر است. درمان افتادگی پوست با هایفوتراپی روش جامع و کاملی است که کاربردهای فراوان دارد. متخصصان پوست و زیبایی از دستگاه هایفوتراپی برای درمان تومورها نیز استفاده می‌کنند؛ اما نحوه استفاده و تعداد جلسات در این مورد، متفاوت با زیباسازی پوست است. در ادامه مطلب از آفرودیت لیزر به بررسی بیشتر هایفوتراپی و تاثیر هایفوتراپی بر پوست می‌پردازیم.

هایفوتراپی؛ تاثیر هایفوتراپی بر پوست

هایفوتراپی؛ تاثیر هایفوتراپی بر پوست

هایفوتراپی مخفف عبارت High-intensity focused ultrasound به معنی امواج اولتراسوند متمرکز با شدت بالا است که این روش درمانی، روشی جدید برای سفت‌شدن پوست است. درمان افتادگی پوست با هایفوتراپی به صورتی کاملاً غیرتهاجمی و بدون عوارض مثل ایجاد درد باعث لیفت صورت خواهد شد. اولین گزارش استفاده از  هایفوتراپی برای جوان‌سازی پوست مربوط به سال 2008 بود. امروزه هایفوتراپی  برای جوان‌سازی و اصلاح چین‌وچروک روشی کاملاً بی‌خطر و مؤثر است. درمان افتادگی پوست با هایفوتراپی جایگزین مناسب برای جراحی لیفت صورت است که در واقع با کمک این روش می‌توان به ازبین‌بردن  چین‌وچروک و جوان‌سازی پوست کمک کرد. در تکنیک هایفو صورت لایه‌ای از پوست مورد هدف است که در جراحی زیبایی آن را به کمک برش‌ها و بخیه‌ها اصلاح می‌کنند. امواجی که در دستگاه‌های هایفوتراپی استفاده می‌شود، همان امواجی است که در تکنیک سونوگرافی مورداستفاده قرار می‌گیرد.

درمان افتادگی پوست با هایفوتراپی برای چه کسانی مناسب و نامناسب است؟

سؤالی که شاید ذهن بسیاری از بیماران را درگیر کند این است که هایفوتراپی برای چه اشخاصی مناسب است که در ادامه به توضیح آن پرداخته شده است:

  • این روش با عنوان جوان‌سازی پوست برای افراد 30 تا 75 سال که دچار شل‌شدگی در پوست خود شده‌اند مناسب است.
  • افراد جوان‌تر نیز می‌توانند از این تکنیک برای جلوگیری از پیری پوست خود استفاده کنند.
  • این روش برای افرادی که در معرض نور شدید خورشید قرار دارند و دچار شل‌شدگی در پوست خود شده‌اند نیز مناسب است.

هایفوتراپی با وجود مزایای زیاد و عملکرد خوبی که دارد، برای همه افراد مناسب نیست. سن افراد و رنگ پوست افراد، ممنوعیتی برای استفاده از این تکنیک ایجاد نمی‌کند و شما با هر سن‌وسال و رنگ پوستی می‌توانید از این روش برای جوان‌سازی پوست خود استفاده کنید و تأثیر هایفوتراپی بر پوست خود را به‌وضوح شاهد باشید. در ادامه موارد ممنوعیت درمان افتادگی پوست با هایفوتراپی را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

  • وجود بریدگی و هرگونه زخم باز روی سطح مورد عمل
  • وجود کیست ملتهب و آکنه شدید روی سطح موردنظر
  • مبتلا بودن به بیماری پوستی، خواه سیستمیک باشد یا موضعی
  • داشتن تب و بالابودن دمای بدن
  • ابتلا به انواع اختلالات سیستم ایمنی
  • مبتلا بودن به کم‌کاری‌های تیروئید
  • افراد مبتلا به بیماری‌های پوستی مثل خشکی شدید و اگزما
  • مبتلا بودن به بیماری‌های ماهیچه قلب
  • افرادی که به فلج عضلات صورت مبتلا هستند.
درمان افتادگی پوست با هایفوتراپی برای چه کسانی مناسب و نامناسب است؟

هایپو تراپی؛ مزایا

هایفوتراپی روشی غیرتهاجمی است که نیاز به انجام جراحی و بیهوشی ندارد در نتیجه مزایای بسیاری به همراه دارد؛ از جمله مزایای هایفو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  جلسات آن بسیار کم و در حدود 1 تا 3 جلسه است.
  • ماندگاری این روش در حدود 1 تا 2 سال است.
  • جلسات درمانی کوتاه و در حدود 30 تا 90 دقیقه است.
  • این روش نیازی به دوره نقاهت و یا حتی ریکاوری بعد از انجام آن ندارد.
  • هیچ‌گونه خونریزی، برش و تزریقی در انجام این روش وجود ندارد.
  • تکنیک هایفو کاملاً بدون درد و پانسمان است.
  • این روش می‌تواند همراه با سایر روش‌های درمانی مثل میکرونیدلینگ انجام شود.
  • هزینه آن بسیار کم است و بسیاری از افراد قادر به انجام آن هستند.

عوارض درمان افتادگی پوست با هایفوتراپی چیست؟

تمام روش‌های زیبایی مثل جوان‌سازی صورت با عوارض ناچیز و اندکی همراه است؛ اما در درمان افتادگی پوست با هایفوتراپی میزان ضررها بسیار خفیف و ناچیز بوده و حتی احتمال بروز آن بسیار کم است. یکی از عوارض هایفو صورت می‌توان به قرمزی یا تورم بعد از درمان اشاره کرد که باگذشت زمان اندک به‌صورت کامل بهبود پیدا می‌کند و نیازی به نگرانی نیست. احتمال وجود احساس سوزن‌سوزن‌شدن در پوست نیز ممکن است در چند هفته باقی بماند؛ اما این احساس به‌اندازه‌ای که بخواهد شما را اذیت کند نیست. در موارد بسیار اندک کبودی و بی‌حسی مشاهده می‌شود که باگذشت چند هفته به‌صورت کامل بهبود می‌یابد. برای آشنایی بیشتر با کاربردهای هایفو می‌توانید مقاله هایفوتراپی؛ کاربردهای هایفو را مطالعه کنید.

هایفوتراپی در چه نواحی انجام می‌شود؟

هایفوتراپی در چه نواحی انجام می‌شود؟

درمان افتادگی پوست با هایفوتراپی از سال 2008 تاکنون به‌عنوان یکی از روش‌های مؤثر در زیبایی پوست شناخته شده که به دلیل تاثیر هایفوتراپی بر پوست استفاده از این روش در سال‌های اخیر بسیار افزایش پیدا کرده است. از تکنیک هایفوتراپی صورت برای موارد زیر استفاده می‌شود:

  • جوان‌سازی و ازبین‌بردن چین‌وچروک پوست صورت
  • لیفت و سفت کردن پوست گردن و غبغب
  • لیفت در ناحیه گونه، پلک‌ها و ابرو
  • بهبود وضعیت خط چانه و ازبین‌بردن غبغب
  • اصلاح طرح لبخند و لیفت گردن

جمع‌بندی

درمان افتادگی پوست با هایفوتراپی یک روش کاملاً غیرتهاجمی است که در آن نیاز به هیچ‌گونه برش و بیهوشی نیست. این تکنیک درمانی، روشی نو برای جوان‌سازی و سفت‌شدن پوست صورت است که نسبت به روش جراحی هزینه‌های کمتری را شامل می‌شود. دستگاه هایفوتراپی بر روی لاغری صورت هم مؤثر است و بعد از انجام این تکنیک می‌توانید تأثیر آن را مشاهده کنید. هایفوتراپی باتوجه‌به توصیه پزشک و وضعیت پوست بیمار در چند جلسه صورت می‌گیرد؛ اما به طور معمول با انجام 1 الی 3 جلسه می‌توانید تاثیر هایفوتراپی بر پوست صورت را به‌وضوح ببینید و به نتیجه دلخواه دست پیدا کنید.

 گروه مهندسی پزشکی آفرودیت لیزر متشکل از جمعی از فارغ‌التحصیلان و متخصصان رشته مهندسی پزشکی، الکترونیک، لیزر و…است که توانسته تجهیزاتی پیشرفته و مطمئن در زمینه جراحی، پوست، مو و زیبایی از تولیدکنندگان جهان را انتخاب نموده و به جامعه پزشکی عرضه کند. شما می‌توانید برای خرید دستگاه هایفو با بهره‌گیری از مشاوره‌های آنلاین مجموعه آفرودیت لیزر در سریع‌ترین زمان ممکن و با کم‌ترین هزینه این دستگاه کاربردی و سایر محصولات را تهیه نمایید.

اشتراک گذاری
مقالات مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *